UNDER FOCUS

SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#1133. Jag tror inte att en sådan skylt går hem?? –alltid??

Valaffischer är intressanta?? –kanske?? Dess innehåll är nästan alltid missvisande?? –i någon riktning?? De slår inte ann för alla?? –utan kan bli en utmaning i stället??

Jag skriver inte gärna om politik?? –ingen håller med mig?? Men ibland så blir bilder politiska?? –och varje gång en bild kan väcka tankar?? --så tycker seniorplåtis att det kan vara ide att visa den??

Lund anno 2014-05-19

Inlagt 2014-06-05 07:27 | Läst 2492 ggr. | Permalink
Mycket bra affisch med sitt budskap!! Ett starkt Europa för rörlighet och styrka i en gemenskap. Och mannen sitter ju på Botulfs och väntar på sin resa, förmodar jag. Inom Europa, men inte över gränser...
Och vad gäller jobb, så har han säkert gjort sitt. Så jag hoppas att han njuter av sin pension, fast röka är dyrt och kan bli dyrt... Ha en fin dag med valfrihet!! :) //Peter
Svar från Bob Bovin 2014-06-05 08:12
Hej Peter,
Du gör den generella tolkningen och då håller de flesta nog med. För mig lyste ordet HÄR, med mannen som gjort sitt arbete, och njuter sitt otium. Att han röker tycket jag är tragiskt, men det är hans beslut.
Idag bli det en fin dag, hoppas att du har det skönt i norr. Assistent Ninni skall koka blomkålssoppa idag, det är en höjdpunkt.
Bob och Ninni



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

Lägg till

Tidigare blogginlägg