UNDER FOCUS

SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#1228. Seniorplåtis rycker ut?? –adelsman Carl Bildt valtalar i Lund??

Seniorplåtis fick tillbaka instinkten?? –utrikesministern skulle valtala på torget?? –i bondbyn Lund. Direkt från handskakning med Obama?? –mitt i världskrisen.

Assistent Ninni och plåtis lät bilen tvättas,  medan vi väntade på den såg vi att adelsmannen?? –ja det står så på nätet?? –skulle prata till folket i landet lagom?? Kameran OM-D med ”Limited black”, 12 mm var med!!

På femtiotalet när juniorplåtis rykte ut för Östgöten?? –så hette utrikesministern Östen Undén. Hade han kommit till Linköping så hade max en rulle 6x6 Tri-X använts!! Nu tog seniorplåtis över två hundra bilder på mindre än en timma?? –plus video. Vad plåtis kunde se så var det bara en ”riktig” pressfotograf närvarande i Lund.

Carl Bildt anlände med tre säkerhetsmän från SÄPO och två biträden?? –den ena med ”sneakers” på fötterna och den andra med en ”padda” i högsta beredskap?? –för nästa twitterinlägg!!

SÄPO grabbarna spanade noga på seniorplåtis som höll kameran både högt och lågt?? –och lågt var tydligen mycke udda och misstänkt!!

Carl Bildt är en mycket skicklig talare?? –utan manus och naturligt retorisk?? Det finns ett drag av ”besserwisser”?? –men det stör inte!! Härligt med politiker som är välinformerade.

Om jag hade varit ”löpsedelsredaktör”?? –så skulle sammanfattningen av talets taktik  varit?? –världen är mycket orolig?? –rösta på en utrikesminister som du kan hålla i handen!!

Seniorplåtis är helt politiskt oberoende?? –som det heter ibland?? –när fotografer plåtar?? Han tyckte det var underligt att det inte var fler fotografer som bevakade ett valtal som detta med Carl Bildt?? Det hände en hel del under det här talet och för den snuttifierande pressen i vårt land så fanns det mycke att tolka till slående rubriker??

Under sista veckan till valet?? --så skall seniorplåtis släppa loss tänkbara rubriker här på fotosidan?? Ta inte detta som något alvarligt eller seriöst?? I landet lagom?? --kan vad som helst misstolkas av tabloiderna??

Inlagt 2014-09-08 07:53 | Läst 2275 ggr. | Permalink
God morgon Bob,
Trevligt bildreportage... och adelsman eller ej, han är i mina ögon kunnig, mycket kunnig och en utrikesminister att "hålla i handen"... Och vart åker en kunnig, om inte till en kunskapsstad!!!? :) Och jag hoppas vi får en regering, att hålla i handen... Nåja, trevligt dokumenterat och jag hoppas att både bilen och solen skiner i Lund!!
Hälsningar till Solstrålarna! :) //Peter
Svar från Bob Bovin 2014-09-08 10:53
Hej Peter,
Här skiner solen idag också. Kunskapen fördelas vidare varje dag bland gamla och unga.
Det är ju inte så viktigt om bilen skiner i solen, men renlighet är något positivt.
Så idag är tillvaron skinande och inte luguber
Bob och Ninni
Riktigt bra fångat av adelsmannen! =)
Den sista bilden är en riktigt tiopoängare!
Svar från Bob Bovin 2014-09-08 12:39
Hej,
Det gäller att avslöja hur ett valtal går till med bilder. Det kommer fler bilder den här veckan?
Ha en skön vecka
Bob och Ninni
Han är precis lika skicklig som han är jobbig den här C Bildt. Ett passande fordon för honom torde vara en Messersmith, om du förstår vad jag menar:)?
Svar från Bob Bovin 2014-09-08 19:02
Hej,
Ja han har nog samlat många poäng på SAS eller något annat bolag.
Ha det bra
Bob



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

Lägg till

Tidigare blogginlägg