UNDER FOCUS

SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#1846. Fickparkering?? --en knivig en??

Det slarvas mycket med bilparkering?? –i våra städer?? Trots dryga böter för att stävja ofoget?? –så kan man se de underligaste negligeringarna av parkeringsregler??

Det kan synas helt omöjligt att klara den här fickparkeringen??  --på Mårtentorget i den akademiska bondbyn. Han måste helt ha missat att det är torghandel på torget alla dagar utan söndag??

Seniorplåtis såg att det fanns en parkeringsböter markerad på bilen?? –och man måste ju tycka  att det är adekvat i det här fallet??

Parkeringsbrott i Lund anno 2016-05-14

Inlagt 2016-05-17 07:51 | Läst 2600 ggr. | Permalink
Kan känna ångesten när man går tillbaka till bilen... Hade vänt och återkommit vid skymning.
Svar från Bob Bovin 2016-05-17 08:54
Hej,
Jag tror du har rätt. Man skulle skämmas.
Ha det bra
Bob
All ära Bob, men visst kan saker och ting hända så att man får förhinder och inte kan hämta sin bil i tid. Dock är det jobbigt att läsa dina dubbla frågetecken (konstruktiv kritik)
MVH
Svar från Bob Bovin 2016-05-17 11:17
Hej,
Det är en möjlig förklaring, men det kan inte förklara alla tre bilarna som stod kvar på torget denna dag. Det är vanligt att det står några bilar kvar när det är torghandel. Problemet är att gäster inte läser när parkering är tillåten.
Ha det bra
Bob
erdeljan 2016-05-17 14:48
Visst, vissa tar saker och ting för givet. Jag fick böter på Kastrup fast jag hade P-skiva som det stod på skylten men det gick inte att få rätt ändå. Ha det fint-fint, hälsning från soliga Serbien ;)



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

Lägg till

Tidigare blogginlägg