UNDER FOCUS

SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2251. Nä, det är inte en pokèmon?? –det trodde farfar??

Ä det något som finns i verkligheten?? –en pokèmon?? Det undrade seniorplåtis och tillika farfar?? Alla under 45 tycks springa omkring med mobilen?? –å leta efter dom?? –men de är svåra att se??

Är det någon slags ”skanningsmaskin”??  --mobilen användes till?? –när huvudparten av mobilägarna?? –jagar runt i gatorna?? –utan att se medmänniskorna?? De måste va mycket svåra att upptäcka?? –för farfar har inte sett någon?? –ännu??

Men så trodde seniorplåtis att han hade sett någon?? –när barnbarnet Leo var ute och skannade?? Det avfärdades dock genast?? –av dennes??

Pokèmon jakt i Lund anno 2017-07-20

Seniorplåtis anade ju föga att pokèmon inte existerar i verkligheten utan de är virtuella i syberspace?? –och bara programmerade monster??

Inlagt 2017-08-02 07:17 | Läst 1099 ggr. | Permalink
Hi hi det var kul det där för når jag och vännen Siv gick i Lund i Stadsparken förra sommaren så var jag tvungen fråga några killar i yngre ålder om de kunde visa oss hur en sådan där figur såg ut...då fick vi
se en som hade fångats som skulle ha särskild vård ...visst var det så häftigt tyckte vi båda..nu ser jag aldrig några här på min gata men det hände tidigare att de sprang fram och tillbaka ...trodde nästen vi hade en typ i vår trädgård.
det är ganska häftigt eller vad tycker du.
sov gott nu båda ni Jonen sover.
Gun-Inger
Hej,
Det fina är att barnen måste springa omkring för- att hitta dem.
Ha en fin vecka med Jonen
Bob och Ninni



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

Lägg till

Tidigare blogginlägg