UNDER FOCUS

SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2717. Tjänare?? –har du nått godis idag??

Livet kan ha sina ljusa sidor då och då?? –även om man är en lite jycke?? –som tillbringar nästan hela dagen på Mårtenstorget i den lilla akademiska bondbyn i syd. Vid dagens slut händer detta??

Seniorplåtis har berättat om den här hunden i tidigare bloggar?? –ty den är full av hyss?? Den tillhör en blomsterhandlare på Mårtenstorget?? –och den tycks känna alla och var en?? Alltid glad och nyfiken. Enligt ägare, blomsterhandlaren, får den inte springa kring på torget på dagen av någon anledning?? Men det trotsar den för det mesta?? –till de flestas glädje??

När dagen är slut, sådär vid 2 tiden?? Kommer kommunens  ”gatsopare” för att städa upp torget –efter all torghandel?? Uppenbarligen känner blomsterhandlarens jycke gatsoparen?? –för han hoppade nästan upp till honom när han kom?? Mycket riktigt gatsoparen kastade till honom något gott?? Till saken hör att blomsterhandlaren har numera två nästan lika dana hundar och de började dela på godiset.

Har du nått godis idag?

Inlagt 2018-11-29 07:44 | Läst 4479 ggr. | Permalink
Hundar vet vilka som är deras vänner, fint av hudarna att dela också. Inte så vanligt i hundvärlden.
Svar från Bob Bovin 2018-11-29 11:45
Hej,
Jag tror att de är släkt, hundarna. De var uppenbart kompis med kommungubben.
Ha det gott
Bob
Hej Bob. Som vanligt, en fin situation bild från din stad.
När jag läser din berättelse på din blogg idag tänker jag på en serie på Netflix - "Dogs 2018". Et av avsnittet handlar om en hund som patrullerar runt i en liten stad vid Como sjön. Och alla invånare känner den och vice versa, den går också in i den lokala kyrkan och besöker prästen.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Bob Bovin 2018-11-29 16:04
Hej,
Det var en fin historia om hunden i Como.
Den här hunden leker på torget bland kunderna som handlar där. Den möter ju också många andra hundar under dagen.
Ha det gott
Bob



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg