UNDER FOCUS
#2989. Dessert?? –en liten pralin för 145 spänn??
Rapport från verkligheten?? –från en verksamhet där man äter?? –inte för att man skall bli mätt?? –utan för att det är fint och dyrt?? –dit finsmakarna går för att impa på grannarna??
Vanligen är det mycket lite mat?? –helst två korslagda gräslöksstrå till första rätt?? Sedan kommer det en tunn skiva rå vit fisk med blomkålspuré?? --färgad med rödbeta?? Sedan kommer det fem rätter till?? –med minmala mängder, men med estetiskt finess på tallriken??
Sedan bryter man av varmätterna?? --med en ny finess på topp?? --med en ostpralin??
The breaker: ostpralin
Det är bara det att man måste betala extra 145 kr för denna finess?? –ovanpå kostnaden för menyn?? –som kostar 4455kr + vinmeny för 2880 kr!!
Seniorplåtis tycker att assistent Ninnis ungspannkaka med kapris och solrosfrön är mycket godare!!
Ninnis ungspannkaka med kapris och solrosfrön
Världen vilar på stollar.
Ha det väl
Bob
Hälsningar Lena
Det gäller att snylta på någon annan som betalar, som ofta inte heller betalar.
Världen är sick.
Ha det väl
Bob
Med vänlig hälsning/Gunte..
Helt klart.
Ugnspannkaka är topp.
Ha det väl
Bob
Tack, skall framföra det till tillverkaren, Ninni.
Ha det väl
Bob