UNDER FOCUS

SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3538. Cykelsport?? –det är sevärt?? –tycker vi och katten Duke!!

Det är kul att följa cykelloppen på TV?? –men det har inte SVT fattat?? De visar skidsporter, även med bössa?? --som några få länder utövar?? –i stället för den vackra sporten cykel!!

Cykeltävlingarna som visas på Eurosport kommenteras av landets främsta kommentator, Roberto Vacchi, av sport. Jo, han har vunnit Kristallen och hans bisittare är ofta före detta proffscyklisten Anders Adamson. De kan identifiera vilken internationell proffs cyklist som helst på stilen?? De kommenterar på ett underhållande sätt och kan cykelsport utan och innan eftersom de varit aktiva cyklister.

Vår Corre Maria rapporterar nu att till och med katten Duke följer deras kommentering av Paris-Nice och Tirreno-Adriatico loppen nu.

Katten Duke följer Tirreno-Adrianico loppet i  Italien anno 2021-03-14

Inlagt 2021-03-15 07:57 | Läst 1854 ggr. | Permalink
Ja, de 2 kommentatorerna är outstanding! Loppet blir mycket spännande även när ingenting händer. Härligt med katten! Mvh Wolfgang
Svar från Bob Bovin 2021-03-15 09:05
Hej Wolfgang,
Det har du rätt. Spänningen i lagarbetet mellan lagen är fint att följa. Det är få idrotter där man får se så mycket fina landskap i olika länder.
Ha en fin dag
Bob
Kom att tänka på ett linjelopp i cykel när jag såg femmilen på skidor på Tv i går! Med utbrytningsförsök från klungan och som klungan sedan hämtade in! Och det klack till litet extra, när en av skidkommentatorerna senare sa vid ett annat tillfälle, "han tog ingen lång förning"
/B
Svar från Bob Bovin 2021-03-15 11:48
Hej,
Det tyder ju på att de någon gång sett ett lopp på TV.
Ha det väl
Bob
Hej . Vår katt döpt efter en italiensk fotbollspelare Gatozo gillade naturprogram och satt ofta och tuggade medan svansen piskade ivrigt av spänning. Vi saknar honom. Kul bilder som får mig att minnas honom.
ps En vacker katt Duke.
/ Bengt H.
Svar från Bob Bovin 2021-03-15 11:57
Hej Bengt,
Katter måste ha fantasicentra i hjärnan. Allt som rör sig är spännande och om det är ett djur blir det nog mer spännande.
Ha en skön dag
Bob
Kul bild. Dottern brukar också skicka bilder när hennes två katter sitter och tittar på TV. De brukar gilla naturprogram, är de fjärilar så försöker de fånga dessa
Svar från Bob Bovin 2021-03-15 11:58
Hej,
Idag verkar TV vara bra stimuli för katter.
Ha det gott
Bob
Hej Bob og Maria.
Meget klog kat - respekt.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
PS: så "missede " den, at Magnus Cort vandt sidste etape i Paris-Nice 😀
Svar från Bob Bovin 2021-03-15 14:26
Hej,
Det ofta någon dansk som vinner. Ständigt nya namn.
Ha det väl
Bob
Kul bilder!
MIn katta intresserar sig för hästsport på TV, helst banhoppning eller fälttävlans terrängmoment där det går undan. Dressyr är för långsamt för att hon ska varva upp.
Jag ska prova med cykel för att se hur hon reagerar - bra tips!
Hon är sexton år gammal och ganska blasé, är det inte riktigt spännande så tröttnar hon kvickt och rullar ihop sig på filten i soffan.
Svar från Bob Bovin 2021-03-15 14:28
Hej Bo,
Så du har en hästintresserad katt. Jag tror att cykel kan va bra också speciellt i spurten.
Ha en fin dag
Bob
Kul bilder med katten framför TVn. Han är alltså intresserad av det som rör sej på skärmen? Han har väldigt vacker teckning på ryggen. Jag känner igen det men minns inte vad rasen heter.
Hälsningar Lena
Svar från Bob Bovin 2021-03-15 22:03
Hej,
Han är mycket nyfiken. Han är en Bengal enligt vår Corre Maria.
Han är alltid nyfiken på snabba rörelser.
Ha det väl
Bob



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

Lägg till

Tidigare blogginlägg