UNDER FOCUS

SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3893. Med egen utstrålning??

Det är få förunnat att ha en egen utstrålning?? –så stark att många andra lägger märke till det när personen kommer in i ett rum?? Personligen har jag bara träffat två sådana personer??

Den ena var dubbel Nobel pristagaren Linus Pauling och den andre var professor Paul Moore. Vi har berättat om dessa i tidigare bloggar.

JMen i den här bloggen är det inte frågan om detta?? –utan snarare om det som händer när man ser en bild som associerar mot ett begrepp eller tanke??

Så var det med den här bilden?? Tanken rusade i stället iväg mot begreppet?? –”starstruck”?? Men det skulle lika gärna vara motsatsen?? –”med egen utstrålning”??

Med egen utstrålning i Lund anno 202-03-04

Inlagt 2022-03-05 07:59 | Läst 1272 ggr. | Permalink
Den där auran ------- en gång kom jag in i ett rum där en person hade en aura omkring sig. Jag såg först auran, sen personen, i siluett. Nästan lite overkligt i vardagslivet.

Tror det beror på att de med aura drar så mycket uppmärksamhet till sig att det påverkar deras kroppsspråk. Eller att de har "det" i sig att ta fram emellanåt. Jag läste om att Norma Jean Baker var ute på stan med en kompis, helt anonym, och så sa hon till kompisen att nu ska du få se! Och så gick Marilyn Monroe plötsligt där och alla tittade.
Svar från Bob Bovin 2022-03-05 18:45
Hej,
På något sätt ingår i glorian, som ju är tveksam om den finns, att personen är mycket imponerande. Kanske på grund av visad kunskap av stort omfång. Elle annan unik egenskap.
Ha det väl
Bob



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

Lägg till

Tidigare blogginlägg