UNDER FOCUS

SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3900. Gott med grönt??

Det blir allt mer modernt att gå över till en grön matkultur?? –utan blodigt kött?? I den lilla akademiska bondbyn i syd med alla studenter ser man det tydligt?? Många matställen har ”vegetariskt”.

Nu tyder det mycket på att även den äldre befolkningen ökar inslaget av växter och vilda djur. Nu finns till och med hamburgar restauranger med vildsvinsfärs och vegetarisk färs??

Utanför det här matstället för ”take away” är det vanligen lång kö vid lunch dags?? Här ser vi två studenter som tar en ”slick” för att testa smaken på lunchen??

Vegetarisk lunch på språng i Lund anno 2022-03-04

Inlagt 2022-03-12 07:58 | Läst 817 ggr. | Permalink
Det är väl klokt av ungdomen, önskar själv jag åt köttfritt vissa dagar, men kommer ej längre än så. Det blev havregröt till frukost idag, det var köttfritt!
Svar från Bob Bovin 2022-03-12 17:45
Hej,
Det är bra att man är medveten.
Gröt är en bra start.
Ha det väl
Bob
Hej Bob.
Den trend breder sig med "lynets hast" især blandt ungsommen. Men det smitter også lidt af på os gamle - men ikke med "lynets hast" :-)
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Bob Bovin 2022-03-12 19:16
Hej,
Det är rätt. Man blir mer och mer medveten att stordrift av djuruppfödning är tveksamt för miljön.
Ha det väl
bob



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

Lägg till

Tidigare blogginlägg