UNDER FOCUS

SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3981. Är det så stor skillnad egentligen?? –till det yttre??

Det är ju lätt att tro det?? –klyftorna mellan generationerna säges vara stora?? Men är det inte så att vi är utsatta för samma kommersiella marknad?? –och tvingas att använda samma saker??

Alla måste ha mobil med Bank-id?? –annars kan vi inte betala?? Alla har samma TV och dator-streaming?? Alla äter hamburgare och pizza och något som kallas Taco?? --som kommer hem med cykelbud?? Alla jagar tumme och hjärta på samma appar över hela klotet??

Det vore ju närmast konstigt om vi inte alla blir lika??

Lika som bär i Lund anno 2022-05-24

Inlagt 2022-06-01 07:31 | Läst 1436 ggr. | Permalink
Hej. Som gatufotare sörjer jag att de härliga pankisdresserna försvunnit. De klär sig som tonåringar å zappar iPhone. Hälsar NL
Översta mannen har lyckats få tag på jeans i riktigt tyg utan stretch. Eller lyckats bevara klenoden. Gillar inramningen och hans bistra blick!

För visst är det trist att vi tvingas in i samma korkade system utan fysiska pengar, 100 % elberoende,. Lagar man maten själv så går det fortfarande att fixa husmanskost, men ute på stan gäller de där konstiga produkterna du nämner och jag avstår från.
Hej Bob.
Det kan vel vara så att vi blir mer och mer lika i vårt köp av prylar och konsumtion av elektroniska lösningar till allt.. Men utseendemässigt tycker jag att dina bilder här visar stor mångfald :-) Gillas.
Med många vänliga hälsningar från Erik.



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

Lägg till

Tidigare blogginlägg