UNDER FOCUS

SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4138. Barber shop??

Det har varit en underlig tid på väg?? –man har inte vågat gå å klippa kalufsen på 3 år?? –istället har assistent Ninni använt en egenhändigt körd ”motorgräsklippare” över huvudsvålen??

Men nu när alla sprutor är tagna?? –och myndigheterna tycks ha glömt bort covid?? –och i stället ägnar sig åt kärnkraft?? Så vågar man sig ut för att klippas av proffs?? Vår tidigare frissa har slutat så vi behöver inte betala 420 kr för klippning??

Mycket bekvämt nog har en ”kaffe och barber shop” öppnat i huset bredvid?? När vi gott förbi har vi sett att såväl klippare som klippta ser ut att vara immigranter i vår by så vi har tvekat?? Men priset var under 200 spänn för pensionärer så seniorplåtis skickade ut assistent Ninni som testpatrull?? Å si hon kom hem helt fashionabel och var nöjd med behandlingen med sax??

Alltså gjorde vi en månad senare ett gemensamt besök och de tog hand om oss på stubben?? Gubben har inga stora krav, mer än att det skall va kort?? Ninni behandlade han som en prinsessa och frisören talade vårt språk.

Assistent Ninni blir friserad i traktens barber shop

Firmans logo ser lite farlig ut med två korslagda rakknivar?? –men Ninni var inte rädd?? --som utbildad sjuksköterska av den gamla stammen?? --som kunde hantera rakkniven i de mest känsliga ställena satt lugnt i stolen.

På väggen hade de en intressant bild av Beatles turnébuss. Måste fråga om den nästa gång. Båda blev alltså klippta för 400 spänn å det är ju halva priset mot före covid?? Å bara en fjärdedel av priserna i storstaden??

Inlagt 2022-11-05 07:21 | Läst 630 ggr. | Permalink
Fin bild från frisörbesöket!
Svar från Bob Bovin 2022-11-05 09:05
Hej,
Tackar. Det är kul att plåta miljöer man inte ser så ofta.
Ha det väl
Bob
Ser trevligt ut! Blir intresserad av tapeten, är det en krona i mönstret? Ser ut som en krona med ett kors. Själv kör jag rakapparaten på 9 mm sen tjugo år plus nånting. Plus lite hjälp i nacken ibland.....Hälsningar/ Björn
Svar från Bob Bovin 2022-11-05 19:04
Hej Björn,
Då har jag två saker att fråga om nästa gång jag går och klipper mig.
Jag provade med samma taktik för klippning. Men hade problem med 20 mm över hela skulten.
Nu blev det som när jag va 14 år.
Ha en fin söndag
Bob
Hej Bob.
Det var en trevlig positiv upplevelse och en fin bild på samma gång.
Jag behöver klippa mig imorgon, men min frisör kommer hem till mig. Det var länge sedan sist, så jag lägger nog in lite extra pengar den här gången - dubbla upp till 200 DKK (kompis pris).
Med många vänliga hälsningar från Erik.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

Lägg till

Tidigare blogginlägg