UNDER FOCUS
#4293. Glad Påsk!
En kosthistoriker framhöll igår på det gamla sociala mediet?? --att till denna högtid behövs bara några få rätter och dryck på bordet: bröd, smör, ost, sill och brännvin?? För att njuta av tillvaron??
Det verkar i dessa dagar som en aning spartanskt?? –men tänker man närmare efter så är det nog både optimalt och korrekt minimalt??
Skall man sedan ha någon form av nöjsamhet efter en sådan måltid så skulle drömmen vara att gå ut med en gammal kamera som går in under den minimalism som måltiden har?? –och kanske tidsmässigt skulle va rätt?? –då en Albert Engströms luffare?? --Bobban hälsade två män av överklassen genom Operakällarens fönstret med:
--Putäll på er, grevar å baroner!
Det vill säga samtida med denna till ”Påskfärg” slitna skönhet??
En till Påskgul sliten Leica I från anno 1930
Och en Janson kan nog tillföra något också!
/B
Personligen vill jag nog ha en god potatis till sillen.
Man är ju lite knas som gillar en vacker kamera.
Glad Påsk
Bob
👍😎
Man undrar vilka bilder den sett.
Ha en Glad Påsk!
Bob
Först och främst - Glad påsk till dig och din närmaste familj.
Här i huset har antalet rätter på påskbordet blivit betydligt mindre med åren.Under flera år har de unga sagt till mormor – allt det där kan vi inte äta :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.
PS: Vacker kamera.
Glad Påsk på dig och de dina.
Vi har just ätit lunch med sill och Östgöta sädes brännvin. Så nu kan man ta en tupplur innan cykel på TV.
Ha det gott
Bob
Den är vacker och fungerar.
Jag är en orolig skäl och tar inte så mycket analogt.
Ha en fin Påskdag
Bob