UNDER FOCUS

SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4537. Dä är för väl att vi är olika

Men varför har det blivit så?? –borde inte evolutionen jämnat ut alla ojämnheter?? –och givit oss i stort sett en enda individkopia?? Nu har det i stället blivit så att alla är olika??

Olika i allt?? --med unika fingeravtryck eller DNA?? Kolla alla arter omkring oss?? –kolla på skatan på balkongen?? För mig ser den ut som vilken annan skata som helst?? Eller kan det vara så att man inte har kollat av skatornas släktträd?? Kommer de också från Afrika??

Vad gäller människan slås man ju av att vi alla är så olika?? –några är snälla och några är stygga?? –några är händiga och några har tummen fel?? –några …..

Visst är vi olika i Lund också anno 2023-12-22

Inlagt 2023-12-08 08:00 | Läst 508 ggr. | Permalink
Myrorna är lika, en enda individkopia. Om dom drabbas av ett svårt virus, så dör dom alla. Plötsligt står hela miljonstacken tom och död. Inte en enda myra som kan föra några arvsanlag vidare. Dålig evolution.
Bra alltså med dom olikheter du visar i bild.
Vi är alla olika för att vi tillsammans skall kunna vara riktigt bra, varje bit är bra på något. Som ett pussel som ger en fin bild när alla bitar passar tillsammans. Happyland. Och rent medicinskt är det som Peter säger - livsnödvändigt.
Hej Bob.
Detta är ett mycket intressant ämne som du tar upp här.
Människan är nog den djurart där skillnaderna är störst – eller vad?
Du har i alla fall fångat några utmärkta exempler i den här serien.
Med många vänliga hälsningar från Erik-



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

Lägg till

Tidigare blogginlägg