UNDER FOCUS

SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4724. Landet utom sig?? –som idag

Är det så här vi vill visa våra gäster på visit hur vårt land ser ut?? –mitt i en by full av en historia så lysande?? Vad har vi då ställt på ett dess torg?? –en överfull grön kantig sopstation??

Å vem är det som ställer sina sopor vid sidan den jättelika papperspelle?? Vem kan inte köra sina lådor till en av stadens välordnade sopstationer?? Kanske för att det finns en liten avgift för att dumpa skräpet??

Finns det verkligen ingen estetisk lösning på att torghandlarna får sina kartonger omhändertagna. Skulle man till och med kräv att handlarna tar med sina sopor hem till lagret??

Ja det är ju bedrövligt att man inte skall kunna få intagna en morgonfralla utan att bli förbannad på utsikten över kaffekoppen??

Skamfläcken i Lunds fina miljö anno 2024-06-09

Inlagt 2024-06-12 00:02 | Läst 445 ggr. | Permalink
Nä, det är ju inte vackert, ett visst litet men högst märkbart sönderfall finns det i landets underhåll. Men man får ju hoppas att kaffet smakade.
Hej Bob.
Bort med den där avfallsbehållaren och det kan inte gå för fort. Den hör inte hemma på torget där.
Den kommer att locka sådana saker med. Det sker även på alla andra ställen där avfallscontainrar ställs upp, oavsett var. Här där jag bor finns containrar för många olika typer av avfall och ändå ställs saker BREDVID containrarna!!!
Med många vänliga hälsningar från Erik.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

Lägg till

Tidigare blogginlägg