UNDER FOCUS

SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4833. Seniorplåtis lämnar in!!

Seniorplåtis har nu flytt till de sälla jaktmarkerna med fotovästen på och kameran i högsta hugg!!

Bob lämnade oss andra corrar hastigt för precis två veckor sedan, kvällen den 28 september. Vi corrar försöker nu hitta en ny vardag utan seniorplåtis, men det är inte lätt. Saknaden känns oftast för stor. Sorgen till trots, så funderar vi på att fortsätta bloggen som funnit så länge med våra sporadiska inlägg från Stadsholmen i öst och Götet i väst.

"How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard", -Winnie the Pooh

Domkyrkan i Lund

Lunds Domkyrka, anno 2024

Inlagt 2024-10-12 17:05 | Läst 259 ggr. | Permalink
Han kommer att saknas av många här på FS. Som jag också har skrivit till dig Maria.
Kul att du fortsätter med bloggen så att vi fortfarande kan bläddra tillbaka och njuta av några av de många inlägg Bob har skrivit.
Jag sänder mina kondoleanser till hela Bobs familj.
Æret være Bobs minde.
//ERIK//
Oj! Bob! Du kommer vara saknad här.
Varmare hälsningar till övriga familjen och tankar till er i er saknad.
Mycket sorgligt! Hälsningar till familjen.

Som gammal lundensare i förskingringen har jag följt Bobs blog med stort intresse. Inläggen har varit som hälsningar hemifrån för mig. Kommer att sakna hans underfundiga bilder av lundensisk vardag, nästan alltid med en extra bildmässig krydda!

Låter som en mycket god idé att ni fortsätter bloggen med edra bilder från edra respektive hemtrakter i Sverige! Även de har uppskattats!
Å så sorgligt!!
Jag hade just börjat misstänka något - tittade bakåt i bloggarna i går. Jag kommer att sakna Bob rejält.
Beklagar sorgen. Jag hade ingen aning, han kommer att saknas.
/Affe
Kommer sakna ditt bloggande, för roliga bilderna och texterna! Hälsar Lasse
Det kommer att bli ett stort tomrum efter Bob. Hans dagliga bilder från den akademiska bondbyn, i kombination med corrarna på andra platser i landet var ett nöje att följa. Om ni väljer att fortsätta kommer jag att läsa. Jag tror han hade älskat rubriken på detta inlägg.
Hälsningar Lena
Det blir tomt efter Bob! Mycket sorgligt! Han fotograferade med stor humor! Jag har haft förmånen att träffa på honom i Lund för några år sedan! /Wolfgang
En stor förlust! Jag beklagar sorgen.
/Thomas
Blir så ledsen men tack att ni berättar! Har läst tusentals blogginlägg. Det skulle blivit fler om jag inte retat mig på vissa skiljetecken. Nu saknar jag även dem. Har också ett par av Bobs böcker, ledstjärnor i hur man producerar egna böcker. Har fått hjälp och stöd av Bob. Saknar honom.

Fin tanke att ni fortsätter bloggen!
syntax 2024-10-12 21:56
Jag frågade Bob en gång om det där med skiljetecknen. Svaret var att det i hans ungdom hade funnits en sportjournalist som Bob beundrade, som körde med detta stuk. Bob tyckte att det var ett kul rebelliskt uttryck.
Alltid retar det någon - i det här fallet dig Måns... :-)
Så trist. Tänker på er som är kvar och bär hans minne.
Trista nyheter..
Beklagar sorgen..
/Gunte..
Tråkigt att höra, även om det egentligen är förväntat så kommer det alltid överraskande.. det är min erfarenhet också! Han var väldigt bra på att 'fånga ögonblicket' med sina kameror! En 'tillgång' som nu försvunnit.. Som dessutom var väl insatt i jordens klimatproblem, som vi själva är orsak till!
Hälsn!



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

Lägg till

Tidigare blogginlägg